tisdag 17 juli 2012

Dåligt med uppdatering

Det är så dålig 3G täckning i stugan så därför blir det så få blogg inlägg.

I torsdags kom syster Paulina med hennes familj till Halmstad. Och syster Sofia åkte till Åhus i fredags. Innan hon åkte hann vi bada Siri i baljan.Siri håller i sig i baljan, i fall hon skulle trilla ;)
Tyra är en riktig poser, hennes bror Douglas är mest busig.


I fredags tog vi en promenad till lekparken. Siri fick sitta i bärselet och där trivs hon som fisken i vattnet.Tyra bad Tobias att måla lite djur så att hon kunde få gissa vad det var för djur.
Sen vart det dags för Tobias att gissa. Tyra har målat det grön/svarta djuret.
Tyra: Gissa vad de är för djur?
Tobias: En tiger?
Tyra: Ja, fast det är en speciell tiger.
Tobias: Jaha, okej. Är det en sibirisk tiger?
Tyra: Nej, men typ en kinesisk tiger.
Tobias: Då gissar jag på en kinesik tiger.
Tyra: Br det va rätt!
I lördags var det fint väder så medan vi solade så fick Siri ligga under parasollet och glassa med sina kaniner.

Siri fick ögonfluss i lördags kväll.. Så lillan har varit kladdig/röd & svullen nu i några dagar men nu börjar det gå över..Hon verkade inte bry sig om det, hon har varit precis som vanligt. Det var jag som tyckte synd om henne.

I söndags åkte vi vidare till Smygehuk till Tobias sommarstuga. Här har vi hittat på saker att göra näst in till var ända dag. Tyra & Douglas kan inte sitta still en sekund. Men i nästa inlägg får ni veta vad vi gjort här i Smygehuk.

1 kommentar:

  1. Fina ni är hela familjen! Nu har ni varit borta alldeles för länge! Kom hem nu så tant Jenny får pussa och krama lilla gullungen, och dig med såklart ;)

    SvaraRadera