måndag 5 april 2010

PÅSKEN

Påsken har varit riktigt bra och lyckad.

Skärtorsdagen- började vi i ishallen, som vi svängde våra lurviga. Tok härlig stämning i ishallen.
Jag gillar att bugga och så blev det en och annan vals med Mange.. Haha!

Långfredagen -sängen!

Påskafton tillbringade jag och mina vänner på Loungen. Jag Sofia och Emma delade på denna underbara tallrik.
Loungens lyxmix med en variation av charkuteridelikatesser. Smakrika ostar samt rostat vitlöksbröd, grillade jätteräkor, klyftpotatis samt flera olika sorters dipsåser.
Som vi åt!
Påskdagen- En underbar solig dag med ännu mer mat.. Jag, Tobias & Sofia var bjudna på mat kl 17:00 hos familjen Wallström/Ernkrans. Varken jag och Sofia visste vad som stod på menyn.. Men när vi väl kommer dit hade dem grillat fläskfilé & kyckling. Jag och Sofia skrek av glädje.. Grillat lixom..LYX & SOMMAR är det man tänker. Till efterrätt fick vi en vit chokladmousse med hallon och blåbär. Galet gott!
Annandag Påsk- Vaknade 08:00 av att Tobias alarm ringde. Han gick upp och drar upp draperiet till vardagsrummet och säger... Nemen det snöar. Jag trodde givetvis att han skojade.. Vi tyckte det var sommar och åt grillat igår och idag snöar det lixom.. SJUKT!!
Snön smälte som tur var direkt men jag vart depp iaf!
Nu har Tobias åkt till Skåne för att bygga på sommarstugan och jag sitter här med alla mina skattepapper och sätter in dem i en pärm och så där.. Skit tråkigt men vuxet och bra för en själv!
Dags att forsätta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar